AÜ Rektörü’nden Özhaseki ve Türel açıklaması

AÜ Rektörü’nden Özhaseki ve Türel açıklaması

Antalya’da trafik kazasında yaralanan Mehmet Özhaseki ve Menderes Türel’in sağlık durumlarına ilişkin Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof

Dr. Mustafa Ünal, açıklama yaptı. Ünal, “Hiçbirinin hayati tehlikesi yok. Sadece Mehmet Özhaseki’nin burnunda bir kırık var. Burun kemiğine cerrahi bir müdahale yapılacak" dedi.

Rektör Ünal şöyle konuştu:"Hiçbirinin hayati tehlikesi yok. Sadece Mehmet Özhaseki’nin burnunda bir kırık var. Burun kemiğine cerrahi bir müdahale yapılacak. Ayrıca Yusuf Ziya Yılmaz’ın eşinin omuzunda ortopedi müdahalesi gerektiren küçük bir işlem var. Başka önemli bir durum yok. Muhtemelen Menderes Türel ve Yusuf Ziya Yılmaz bu akşam çıkar. Mehmet Özhaseki de burun kemiğine müdahale yapılırsa bugün misafir ederiz."

ANTALYA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN