Binlerce tüketici gıda güvenliği konusunda bilgilendirildi

Binlerce tüketici gıda güvenliği konusunda bilgilendirildi

Antalya’da 2019 yılının ilk 8 ayında 19 ilçede kurulan bilgilendirme noktalarında 7 bin 300 kişiye gıda güvenliği hakkında bilgilendirme yapıldı

Gıda güvenliğinin sağlanması ve vatandaşların güvenilir gıdaya ulaşmalarını sağlamak amacıyla Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak çalışmalara aralıksız olarak devam ediliyor. Bu kapsamda Antalya’da 19 ilçede kurulan bilgilendirme noktalarında teknik personel vasıtasıyla "Güvenilir gıda nedir? Gıda hijyeni neden önemlidir? Pazar ve marketlerden hatta internetten gıda alışverişi yaparken nelere dikkat etmek gerekir? Ürün ambalajında dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Ürün son kullanma tarihi neden önemlidir?" gibi birçok soruya cevap verilerek vatandaşlar gıda güvenliği konusunda bilinçlendiriliyor.

ANTALYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN