Büyükşehir’den Salsa Şampiyonası

Büyükşehir’den Salsa Şampiyonası

Dans Sporları Federasyonu 2019-2020 Salsa Ligi Kulüplerarası Sportif Salsa Şampiyonası, 18-19 Ocak tarihlerinde Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Cam Piramit’te düzenlenecek

Türkiye Dans Sporları Federasyonu Sportif Salsa Dans Yarışmaları ve Kulüpler Arası Salsa Şampiyonası İkinci Etabı Antalya’da yapılacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Fatih Haktan Coşkun Gençlik ve Spor Kulübü işbirliğinde düzenlenen şampiyona 18-19 Ocak tarihlerinde 10.00 ve 18.00 saatleri arasında Cam Piramit’te gerçekleşecek.750 dans sporcusu katılacakYılın ilk ulusal dans yarışmasına Türkiye’nin her yerinden ve her yaş grubundan yaklaşık 750 dans sporcusu katılacak. Latin dansının kalbi Antalya’da atacak. Cam Piramit’te yaşanacak Salsa şölenini Antalyalılar ücretsiz izleyebilecek.

ANTALYA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN