Hazırlık maçında golsüz beraberlik

Hazırlık maçında golsüz beraberlik

Antalyaspor, milli maçlar nedeniyle Süper Lig’e verilen arayı, Alanyaspor ile hazırlık maçı oynayarak geçirdi

Regnum Carya Otel 1 No’lu sahada oynanan mücadelede kırmızı beyazlı takım sahaya, Ferhat Kaplan, Tarık Çamdal, Aly Cissokho, Grando Chico, Eren Albayrak, Hakan Özmert, Mert Çölgeçen, Harun Alpsoy, Aatif Chahechouhe, Harun Kavaklıdere ve Gelson Dala ilk 11’i ile başladı. Alihan Aydın, Bünyamin Balcı, Bahadır Öztürk, Diego Angelo, Salih Karabulut, Ufuk Akyol, Paul Mukairu, Serdar Özkan, Gustavo Blanco, Mustafa Acar ve Cengiz Demir de yedekler arasında yer aldı.

90 dakikada gol olmadıMücadelenin ilk 45 dakikasında iki takım da oluşturduğu pozisyonlardan gol sonucu çıkaramayınca devre 0-0 sona erdi. İkinci yarıda her iki takım da kadrosunda yer alan bütün oyunculara şans verdi. Karşılaşmanın bu devresinde de gol olmayınca 90 dakika 0-0’lık skorla tamamlandı.

ANTALYA/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN