Kahvehane önünde oturan vatandaşlar ezilmekten park halindeki araç sayesinde kurtuldu

Kahvehane önünde oturan vatandaşlar ezilmekten park halindeki araç sayesinde kurtuldu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kahvehane önünde oturan vatandaşlar kontrolden çıkan araç tarafından ezilmekten park halindeki başka bir araç sayesinde kurtuldu

Alkollü sürücünün kullandığı araç başka bir araca çarparak durabildi. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.Kaza dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sorgun Mahallesi istikametinden gelmekte olan H.Ö. isimli kadının kullandığı 07 L 9030 plakalı otomobil, Sorgun bulvarı kavşağında A.A.’nın kullandığı 07 J 2091 plakalı şehir içi minibüsünü sollamak isterken refüjdeki bordür taşına ve minibüsün sol çamurluğuna çarptı. Aşırı hızlı olduğu belirtilen otomobil, hızını alamayarak yolun sağında park halindeki 07 LFN 17 plakalı otomobile çarptıktan sonra durabildi. Yol kenarındaki kahvehanenin önünde oturan vatandaşlar, park halindeki otomobil sayesinde büyük tehlike atlatırken, şans eseri kazada kimsenin burnu bile kanamadı.Yol kenarında bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan kazada, otomobilin bayan sürücüsünün 1.99 promil alkollü olduğu belirlendi. Otomobilden çıktıktan sonra uzun süre tepkisiz bir şekilde oturan sürücü olay yerine çağrılan polis ekibi tarafından polis merkezine götürüldü.

ANTALYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN