Kepez’in YKS hazırlık kursları başladı

Kepez’in YKS hazırlık kursları başladı

Kepez Belediyesi’nin üniversite hayali kuran gençlerin sınava daha iyi hazırlanabilmesi için Tomanpaşa Kurs Merkezi ve Amir Ateş Semt Konağı olmak üzere 2 nokta da hizmete açtığı YKS hazırlık kursları başladı

Kepez Belediyesi, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında da yüzlerce öğrenciye üniversite kapılarını aralayacak. Kepez Belediyesi, bu yılda ilçede 2 nokta da Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS) hazırlık kursları açtı. Mezun ve lise son sınıf öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği YKS kursları, Teomanpaşa Kurs Merkezi ve Amir Ateş Semt Konağı’ndaki dersliklerde başladı.Kepez’in gurur tablosuKepez Belediyesi’nin YKS kursları açıldığı ilk yıl 120 öğrenciye, ikinci yıl ise 203 öğrenciye üniversite kapılarını araladı. Türkiye’nin en gözde üniversitelerini tercih eden öğrenciler, tıp, hukuk, veterinerlik, mühendislik, mimarlık, öğretmenlik, ekonomi ve finans, işletme, dış ticaret, maliye, hemşirelik, ebelik gibi sağlık alanındaki diğer bölümlere girmeye hak kazandılar.Ücretsiz YKS deneme sınavlarıKepez Belediyesi’nin YKS Kursları, yıl boyunca da öğrencilere ücretsiz deneme sınavları düzenliyor. Sınavlar, Temel Yeterlilik Testi(TYT) ve Alan Yeterlilik Testi(AYT) olmak üzere 2 oturumda gerçekleştiriliyor. Eğitime büyük katkılar sağlayan Kepez Belediyesi, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılında da güçlü eğitim kadrosuyla yüzlerce öğrenciye üniversitelerin kapılarını aralamaya devam edecek.

ANTALYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN