Kreşlerden yıl sonu şenliği

Kreşlerden yıl sonu şenliği

Muratpaşa Belediyesi’nin 5 kreşinden öğrenciler ve veliler Falez-2 Park’ta düzenlenen dönem sonu şenliğinde gönüllerince eğlendi

Çocuklar ve ailelerinin birlikte katıldığı çuval ve yumurta taşıma yarışmasında kahkaha dolu anlar yaşandı.Muratpaşa Belediyesi’nin Çağlayan Mahallesi’nde bulunan Merkez şubeyle birlikte Dutlubahçe, Ermenek Mahallesi Türkan Saylan, Konuksever Mahallesi Adalya Vakfı ve Münir Özkul kreşlerinin küçük öğrencileri ve aileleri Falez-2 Park’ta düzenlenen yılsonu şenliğinde bir araya geldi. Şenlikte aileleri ve çocukları yalnız bırakmayan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz, Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın çok istemesine rağmen yurtdışı programı nedeniyle şenlikte yer alamadığını belirterek, Uysal’ın selam ve sevgilerini iletti.Bu yıl 560 öğrencinin eğitimlerine devam ettiği ve 170’inin okul öncesi eğitimlerini tamamlayarak mezun olduğu kreşlerin yıl onu şenliğinde, çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi. Çocuklar, parkta kurulan dev bir şişme oyun alanında keyifli dakikalar yaşarken aileler de çuval ve yumurta taşıma yarışmasında ter döktü. Yarışma çocuklarıyla birlikte katılan anne ve babaların kıyasıya yarıştığı oyunlarda kahkaha dolu anlar yaşandı.

ANTALYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN