Antalyaspor'a İstanbul'da test yapılmadı

Antalyaspor'a İstanbul'da test yapılmadı

Beşiktaş, Antalyaspor maçına dakikalar kala açıklama yaptı. Siyah-beyazlı ekip çok sayıda oyuncusunda koronavirüs çıktığı iddia edilen Antalyaspor'a yeniden test yapılması taleplerinin reddedildiğini duyurdu.

Beşiktaş, Antalyaspor maçının başlamasına dakikalar kala koronavirüs açıklamasında bulundu.

Açıklamada Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) Antalyaspor'a İstanbul'da yeniden test yapılması yönünde talepte buluduğu, ancak bu talebin kabul görmediği belirtildi.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"TEST YAPILMADAN MAÇA ÇIKMAK DURUMUNDA KALDIK"

"TFF'ye ilettiğimiz Antalyaspor’un İstanbul’da bulunan kafilesine Covid-19 tanı testi yapılması talebimiz, anlam veremediğimiz bir şekilde uygun görülmemiş ve takımımız, talebimiz olan test yapılmadan Antalyaspor ile karşılaşmak durumunda kalmıştır."

Beşiktaş Kulübü TFF, UEFA ve Kamu Kurumları ile İlişkiler Sorumlusu Kemal Erdoğan, "Antalyaspor’un çok sayıda futbolcusu ile teknik ve idari heyet üyesinin Covid-19 pozitif olduğu yönünde basın ve sosyal medyada yer alan iddialar; sporcularımız ile teknik ve idari heyet üyelerimizin sağlığı hususunda endişe duymamıza neden oldu." ifadelerini kullanmıştı.

Antalyaspor ise, "Covid-19 testlerinde bazı tutarsız sonuçlar alınmıştır. Bu nedenle Antalya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yeni bir test yapılmış, bu testlerin sonucuna göre 1 futbolcumuz ve 1 personelimizde Covid-19 bulgusuna rastlanmıştır." demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN