Antrenmanlara çıkmayı reddeden Deeney'e sosyal medyadan iğrenç sözler

Antrenmanlara çıkmayı reddeden Deeney'e sosyal medyadan iğrenç sözler

Premier Lig ekiplerinden Watford'un futbolcusu Troy Deeney, premature doğan ve nefes almakta zorluk yaşayan 5 aylık bebeğini koronavirüs riskine atmamak için antrenmanlara çıkmayacağını açıklamasının ardından, kendisine oğlu için çok kötü mesajların geldiğini belirtti.

Temaslı antrenmanlara başlama kararı alan ve Haziran ayında sahalara dönme hazırlığı yapan Premier Lig'de Watford forveti Troy Deeney, 15 Mayıs'ta yaptığı çıkışla antrenmanlara çıkmayı reddetmiş ve futbol gündemine damga vurmuştu.

27 bin kişinin hayatını kaybettiği İngiltere'de sosyal mesafeli antrenmanlara çıkmayı reddeden 31 yaşındaki İngiliz futbolcu, CNN International'a yaptığı açıklamada kendisine insanın kanını donduran mesajlarını geldiğini açıkladı.

"CEVAP VERİRSEM DAHA ÇOK ÜSTÜME GELECEKLER"

Sosyal medyada "Umarım oğlun koronavirüs kapar" şeklinde mesajlar aldığını belirten Troy Deeney, daha önce oğlunun 5 aylıkken doğduğunu ve nefes almada zorluk çektiğini duyurmuştu.

"İnsanların attığı mesajları gördüm" diyen diyen Deeney, "Bu benim çok zor bir zaman. Eğer bunlara cevap verirsem, kötü insanların istediğini yapacağım ve daha çok üzerime gelecekler" diye konuştu.

Deeney'in dünyaya gelen oğlu, Aralık ayının son günlerinde premature olarak doğdu.

İNGİLTERE'DE 27 BİN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İngiltere'de 132 bin koronavirüs vakası açıklanırken, son olarak duyurulan rakamlarda ise 27 bin 432 kişi hayatını kaybetti.

Deeney daha önce antrenmanlara çıkmayacağını duyurduğu açıklamasında, "Ne yapacaklar benden para mı alacaklar? Daha önce beş parasız kalmıştım bu yüzden beni etkilemez. 2021’e kadar seyircisiz oynanacağını söylüyorlar. Yani eğer stadyumda olmak taraftarlar için güvenli değilse oyuncular için neden güvenli olsun ki" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN