AÖF yaz okulu açılacak mı? Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu ne zaman açılacak? Üç ders sınavı kaldırıldı!

AÖF yaz okulu açılacak mı? Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu ne zaman açılacak? Üç ders sınavı kaldırıldı!

Anadolu Üniversitesi AÖF öğrencileri, üç ders sınavının kaldırılarak yerine yaz okulu açılmasını Açıköğretim Fakültesi yönetiminden talep etmişlerdi. Binlerce öğrencinin istekleri nihayet yanıt buldu. Şimdi AÖF öğrencileri yaz okulunun ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, 'yaz okulu başvusu nasıl yapıılır?' İşte, 'AÖF yaz okulu tarihleri'...

'AÖF yaz okulu açılacak mı?', 'Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu ne zaman açılacak?', 'AÖF yaz okulu başvurusu ne zaman ve nasıl yapılır?', 'Üç ders sınavı kaldırıldı mı?' sorularının yanıtlarını sayfamızda bulabilirsiniz. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri'nin 'yaz okulu' talebi olumlu karşılandı. Üniversite yönetiminden yapılan açıklamada, üç ders sınavının kaldırılarak yaz okulunun açılacağı ifade edildi. Detaylar haberimizde...

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF YAZ OKULU AÇILACAK MI?

Anadolu Üniversitesi yaptığı açıklama ile yaz okulunun 2020 yılında açılmayacağını bunun yerine üç ders sınavı yapılacağını bildirmişti.

Yaz okulunun açılmaması öğrenciler tarafından tepki ile karşılandı. Bir çok öğrenci planlarını yaz okuluna göre yapıp DGS, KPSS gibi sınavlara başvuru yapmış ve harç yatırmıştı. Yaz okulunun açılmaması ile tüm öğrenciler mağdur olacaktı.

Anadolu Üniversitesi 8 Temmuz 2020 Çarşamba günü yönetim kurulunu topladı ve öğrencilerin lehine karar alarak yaz okulunun açılacağını duyurdu.

AÖF YAZ OKULU NE ZAMAN?

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sevgili Açıköğretim Sistemi Öğrencileri,

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Fuat Erdal, öğrencilerimizden gelen yoğun talep üzerine, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri’nde “Yaz Okulu” yerine “Üç Ders Sınavı” uygulanması yönünde alınan kararı yeniden değerlendirmek üzere, Üniversite Yönetim Kurulu’nu acil gündem ile toplantıya çağırmıştır.

Bu doğrultuda 08.07.2020 tarihinde toplanan Üniversite Yönetim Kurulu, 'Yaz Okulu' açılmasına karar vermiştir. 'Yaz Okulu' sınavları Eylül ayında, pandemi şartlarının elvermesi hâlinde yüz yüze, aksi takdirde çevrimiçi olarak yapılacaktır.

'Yaz Okulu' başvuru takvimi Üniversitemiz web sitesi üzerinden duyurulacaktır.

Tüm öğrencilerimize sağlıklı günler ve sınavlarında başarılar dileriz."

AÖF YAZ OKULUNA NASIL BAŞVURU YAPILIR VE BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu başvuru tarihleri henüz açıklanmadı. Kayıt tarihleri açıklandığı zaman sitemizden takip edebilirsiniz.

Son dakika eğitim haberlerini KARAR.com'dan takip edebilirsiniz.

ERTELENEN ÖSYM SINAVLARI TARİHLERİ BELLİ OLDU

2020 ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

2020 YKS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN