AÖF yaz okulu ne zaman başlıyor 2020? Anadolu Üniversitesi açıköğretim AÖF yaz okulu başvuru ekranı

AÖF yaz okulu ne zaman başlıyor 2020? Anadolu Üniversitesi açıköğretim AÖF yaz okulu başvuru ekranı

Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu başvuru tarihleri 2020! On binlerce öğrencisi bulunan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde yaz okulu başvuru tarihleri belli oldu. AÖF öğrencilerinin bir süredir sosyal medyadan talep ettiği yaz okulunun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

'2020 AÖF yaz okulu başvuru tarihi belli oldu mu?', 'Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu ne zaman başlayacak?', 'AÖF yaz okulu başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin, üç ders sınavının kaldırılarak yerine yaz okulu açılması talebi olumlu karşılandı. Şimdi AÖF öğrencileri, yaz okulunun başlangç tarihini ve başvuruların ne zaman yapılacağını merak ediyor. İşte detaylar...

AÖF YAZ OKULU BAŞVURU TARİHLERİ 2020

Anadolu Üniversitesi (AÜ) 2019-2020 akademik yılı yaz döneminde Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencileri için açacağı yaz okulunun kayıt işlemleri, 20-28 Temmuz 2020 günlerinde gerçekleştirilebilecek.

Üniversiteden yapılan açıklamada, yaz okulu kayıt işleminin, ders seçimi ve kayıt bedelinin ödenmesiyle gerçekleşeceği belirtildi.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2020 YAZ OKULU BAŞVURU EKRANI

Kayıt işlemlerinin 20 Temmuz 2020 Pazartesi günü başlayacağı ve 28 Temmuz 2020 Salı günü saat 23.00'te sona ereceği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

AÖF YAZ OKULU KAÇ DERS SEÇİLEBİLECEK?

"Yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrenciler en fazla 5 ders seçebilecek. Ders seçimi aof.anadolu.edu.tr adresi kayıt otomasyonu bağlantısı yaz okulu linkinden yapılacaktır. Öğrenciler, ödeme yapmadığı sürece ders seçimi yapabilir. Ödeme yapıldıktan sonra ders seçiminin yeniden yapılması mümkün değildir.

Öğrenciler ödeme yaptıktan sonra aldıkları belgenin, 2019-2020 öğretim yılı yaz okulu öğretim gideri ödemesine ait olup olmadığını mutlaka kontrol etmelidir. Sadece eski borcunu ödeyen, ancak 2019-2020 öğretim yılı yaz okulu ders seçimine göre belirlenen kayıt bedelini ödemeyen öğrencilerin yaz okulu kayıtları yapılmaz."

"KAYIT SÜRESİ KESİNLİKLE UZATILMAYACAK"

Yaz okulu kayıt süresi kesinlikle uzatılmayacağı vurgulanan açıklamada, yaz okulu ve öğrenci kılavuzlarına www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresi kılavuzlar bağlantısından ulaşılabileceği kaydedildi.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU 2020 KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

AÖF YAZ OKULU NE ZAMAN YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi'nden daha önce yapılan açıklamada, yaz okulu sınavlarının eylül ayında, o günün şartlarının elvermesi halinde yüz yüze, aksi takdirde çevrimiçi (online) olarak yapılacağı duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN