AÖL AÖO AÖİHL ve MAÖL sınavları ne zaman? Açık Öğretim sınav tarihleri ertelendi

AÖL AÖO AÖİHL ve MAÖL sınavları ne zaman? Açık Öğretim sınav tarihleri ertelendi

Açık Öğretim sınavlarıyla ilgili MEB’den son dakika açıklaması yapıldı. Açık Öğretim Lisesi (AÖL), Açık Öğretim Ortaokulu (AÖO), Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi (AÖİHL) 2. dönem sınavlarının tarihleri MEB tarafından açıklandı…

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı kültürel hayattan, sosyal hayata, eğitimden çalışma hayatına kadar birçok ertelenmişti. Eğitimini açıköğretimden sürdürenler de AÖL, AÖO, AÖİHL ve MAÖL sınavlarının ne zaman yapılacağını merakla bekliyordu. MEB, konuyla ilgili net tarihi paylaştı…

AÇIKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2019-2020 eğitim öğretim yılı 2'nci dönem sınavlarının 25-26 Temmuz’a ertelendiği duyuruldu.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) internet adresinden, açık öğretim kurumları 2'nci dönem sınavlarına ilişkin duyuru yapıldı.

Duyuruda, şu bilgiler yer aldı:

‘’Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2019-2020 eğitim öğretim yılı 2'nci dönem sınavları, açık öğretim kurumları sınavlarının 'teknik hazırlık' süresinin 30 gün olması ve sınav takvimindeki gelişmeler sebebiyle 25-26 Temmuz 2020 tarihlerinde yapılması kararı alınmıştır."

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

SINAVA GİRİŞTE GEREKLİ BELGELER

Açık Öğretim Lisesi Sınava Giriş Belgesi, Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı, Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı (veya eşdeğer bir kimlik kartı) sınava giren öğrencilerin yanında olması gerekiyor.

Sınava Giriş Belgesi ve Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı yanında olmayan öğrencilerin geçerli bir kimlik kartıyla (ehliyet, nüfus cüzdanı, pasaport) salon yoklama listelerinde adları olmaları durumunda sınava alınacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN