Apple Music’e rekor ilgi!

Apple Music’e rekor ilgi!

Apple Music, iOS 8.4’ün indirilme oranlarına bakıldığında rekor seviyede ilgi görüyor. Spotify için tehlike çanları çalıyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

Apple’ın geçtiğimiz Haziran ayında duyurduğu ve 33 Haziran tarihinde iOS 8.4 güncellemesi ile birlikte kullanıma sunduğu müzik uygulaması büyük ilgi gördü. iOS 8.4’ün iOS cihazların yüzde 37’sine yüklenmiş durumda olduğu bilgisinin paylaşılması ile ortaya çıkan bu detay, Apple adına önemli bir başarı durumunda. Çünkü iOS 8.4 yayınlanalı çok kısa süre geçti ve yüzde 40’a yaklaşan kullanım oranı eşine az rastlanan bir oran.

Üstelik Apple Music ile aynı kategoride yer alan ancak pazarın yarısından fazlasını elinde bulunduran Spotifty açısından ise tüm bunlar birer kötü haber durumunda.

Devamı gelecek mi?

Göstergelere göre Apple Music, iOS kullanıcıları nezdinde sadece göz atmak ve Spotify, Deezer gibi benzer uygulamalarla kıyaslamak için yoğun olarak kullanılıyor. Ancak müzik dinleme platformunun ilk üç ay ücretsiz olduğunu bu noktada vurgulamak gerekiyor. Daha sonrasında kullanıcıların uygulamayı ne ölçüde kullanmaya devam edeceğiz merak konusu.

Uygulama deneme süresinin ardından Türkiye için 10 TL’den başlayan fiyatlarla kullanılabilecek. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN