Apple o modelleri geri çağırdı!

Apple o modelleri geri çağırdı!

Dünyanın en önemli teknoloji şirketleri arasında yer alan Apple, bazı iMac modellerini geri çağırıyor. Sürpriz gelişme iMac sahiplerini tedirgin etti. İşte detaylar.

Apple, zaman zaman bazı modellerinde tespit edilen aksaklıkları tüketicilerden ilgili ürünleri kendilerine ulaştırmalarını talep ederek çözmeye çalışıyor. Genellikle bir tür değiştirmek programına tabi tutulan bu modeller için temel prensip ise problemli modellerin yerine sorunsuz olanları kullanıcılara ücret talebinde bulunmadan vermek.

Apple’ın bu politikası uzun senelerdir beğeni topluyor ve müşteri memnuniyeti adına da şirketin artı puanları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda sahibi olduğu Beats Music’in bir modelini geri çağıran Apple, yeni duyurusu ile Aralık 2012 ve Eylül 2013 arasında üretimi gerçekleştirilen 27 inç ekranlı bazı iMac modellerini geri çağırdı…

15-06/20/image.jpg

Şirketin all-in-one (hepsi bir arada) bilgisayar kategorisindeki iMac, bazı seri numaralı modellerinde sabit diskinde sorun olduğu gerekçesi ile değiştirilmeye tabi tutulabilir.

Seri numarası ile öğrenilecek

Genellikle fotoğrafçılar, tasarım profesyonelleri ve müzisyenler tarafından tercih edilen üst sınıf konfigürasyonlara sahip ilgili iMac modelleri için şirketin web sitesine seri numarası girilmek suretiyle değiştirme programına dahil olunup olunmadığı öğrenilebiliyor.

Burada kilit unsur seri numaraları. Eğer iMac modeliniz sorunlu olduğu tespit edilen seri numaraları arasındaysa Apple tarafından değiştirilme olanağı söz konusu. Garantisinin olup olmadığına da bakılmayacağı bildirildi. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN