Apple teknik destekte en üst sırada yer alıyor

Apple teknik destekte en üst sırada yer alıyor

Bilgisayar üreticilerini teknik destek konusunda ele alan yeni bir tüketici anketinin sonuçları yayınlandı. Buna göre Apple, teknik destekte en üst sırada yer alıyor.

Apple’ın Mac bilgisayarları uzun yıllardır dünyanın hemen her ülkesinde tüketicilerle buluşuyor. Mac ürünleri Türkiye’de de gerek açılan iki yeni Apple Store mağazası gerekse diğer satış kanalları üzerinden geniş bir yelpazede sunuluyor. Yayınlanan yeni bir araştırma sonucu, Apple’ın müşterilerini satış sonrasında da oldukça memnun ettiğini gösteriyor.

ABD’de gerçekleştirilen bir araştırmada bilgisayar üreticilerinin teknik destekleri ele alındı. 3200 katılımcı üzerinden gerçekleştirilen ankette Apple, teknik destek konusunda en üst sırada yer aldı...

15-05/30/macbook-air-ia.jpg

Mac kullanıcılarının ortalama 5 üzerinden 4 verdiği Apple’ın, satış sonrasında karşılaşılan sorunları büyük oranda çözdüğü sonucuna ulaşıldı. Apple’ın ulaştığı bu ortalama değerin yanı sıra Windows’lu PC üreticilerinin sorunların genellikle yarısını çözebildiği, en iyi oranların ise Lenovo ve Dell’e ait olduğu ortaya çıktı.

Mac ürünleri denildiği zaman iMac, MacBook Air, MacBook Pro, MacBook, Mac Pro ve Mac mini bilgisayarları içeren ürün gamı kapsanıyor.

Apple, teknik destek konusunda gerek mağaza içi gerek online tarafta çeşitli çözüm imkanlarını kullanıcılarına sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN