Apple yeni ürünlerini tanıttı! iMac’ler göz doldurdu

Apple yeni ürünlerini tanıttı! iMac’ler göz doldurdu

Apple merakla beklenen yeni ürünlerini tanıttı. Pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirilen lansmanda en dikkat çeken ürün yeni renk ve özellikleri ile iMac’ler oldu.

Dünyanın merakla beklediği Apple lansmanı CEO Tim Cook'un konuşması ile başladı. Apple Spring Loaded birçok sürprize imza attı. 

Şirket ayrıca Spotify ile rekabet edecek podcast abonelik hizmetlerini de duyurdu. Bu servis önümüzdeki aydan itibaren 170 ülke ve bölgeye açılacak. Apple, abonelik fiyatlarının içerik oluşturucuları tarafından belirleneceğini ve aylık olarak faturalandırılacağını söyledi. Apple, podcast programı için içerik oluşturuculardan yıllık 19,99 doları ücret alacak. 

AIRTAGS DE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Kısa mesafe geniş bant kablosuz bağlantı üzerinden değerli eşyalarınızı takip etmenizi sağlayan Apple AirTags de lansmada görücüye çıktı. Airtags'lerin fiyatı 29 dolardan başlayacak. 

IPHONE 12'LERİN RENGİ BELLİ OLDU

Lansmanda yeni iPhone 12 rengi de belli oldu. Apple iPhone ailesine mor rengi katıldı. 

 Lansmanda Apple TV 4K ve yeni Apple TV kumandası da görücüye çıktı. Ürünün 32 GB'lık versiyonu 179 dolar, 64 GB versiyonu ise 199 dolar fiyat etiketi ile raflardaki yerini alacak. 

Lansmanın en büyük sürprizleri iMAC oldu. M1 ile gelen ürün ultra ince yapısı ile dikkat çekiyor. Cihaz 2thunderbolt ve 2 USB-C'ye ev sahipliği yapıyor. 7 renk seçeneği ile gelen cihaz 24 inç ekrana ev sahipliği yapıyor. yeni iMac 1080p webcam'e de sahip. Başka bir deyişle cihaza FaceTime HD kamera ile geliyor. 

IMAC'LERİN YENİ ÖZELLİKLERİ NELER? 

Yeni iMac'ler ayrıca, salgın nedeniyle video görüşmelerin arttığı bu dönemde tüketicilerden gelen şikayetlere yanıt verebilecek daha yüksek kaliteli bir ön kamera ve mikrofon dizisine sahip. 

Apple bu kamerayı 'Bugüne kadar bir Mac'e koyduğumuz en iyi kamera' olarak lanse etti. Cihaz ayrıca 6 hoparlöre sahip. 

iMac, M1 işlemcisi ile daha iddialı bir performansa sahip. Apple Arcade'de yer alan oyunlar çok daha hızlı bir şekilde açılıyor. 

Cihazlar 1299 ve 1499 dolar fiyat etiketi ile ABD'de satışa sunulacak. 

Apple ayrıca Yeni Magic Keyboard'u da görücüye çıkardı. Klavyede touch ID özelliği dikkat çekti. 

Lansmanda yeni M1 işlemcili iPad de tanıtıldı. 

Yeni iPad 2TB'lık bir hafızaya sahip.  

Yeni 11 inç iPad Pro'lar, 799 dolardan başlayacak. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN