Arda Kural'ın son hali hayranlarını üzdü

Arda Kural'ın son hali hayranlarını üzdü

Bir dönemin gençlik dizisi Lise Defteri ile tanınan oyuncu Arda Kural'ın son hali hayranlarını üzdü. İşte yakışıklı oyuncunun son hali…

'Eyvah Kızım Büyüdü' dizisinde Altay rolüyle kamera karşına geçen ve dünyaca ünlü isim Leonardo DiCaprio’ya benzerliğiyle kısa sürede şöhreti yakalayan Arda Kural son haliyle sevenlerini üzdü

Son olarak 'Tutunamayanlar' isimli dizide hayranlarının karşısına çıkan Arda Kural, bir süredir ortalarda görünmüyordu. Koronavirüs nedeniyle vaktinin büyük bir bölümünü evinde geçirdiği öğrenilen Arda Kural, aylar sonra ortaya çıktı.

Rahatsızlığını atlattıktan sonra açıklamalarda bulunan Arda Kural, "Ben şöhreti kaldıramamış biri değilim sadece şöhretin mecbur bıraktığı şeyler var onları kaldıramadım. İnsanları seven, kardeş gibi gören biriyim. Kimseye küskünlüğü, kırgınlığım yok. Öfkem vardı. Kendimde aşamadığım şeyler vardı, insan hataları önce kendinde aramalı ben de öyle yaptım ve sorunları aştım" ifadelerini kullanmıştı.

Uzun süre psikolojik tedavi gören ve zor günleri atlatan oyuncu Arda Kural'ın son hali ise sevenlerini üzdü.

İşte Arda Kural’ın son hali;

screenshot-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN