Arda Turan Galatasaray'da boş sözleşmeye imza atmaya hazır

Arda Turan Galatasaray'da boş sözleşmeye imza atmaya hazır

Koronavirüs krizi nedeniyle, ülkedeki tüm kurumların tasarrufa gittiği bir dönemde, maaş yükünü hafifletmek isteyen Galatasaray'da, boş sözleşmeye imza atmaya hazır olan Arda Turan yeniden gündeme geldi.

Süper lig'de yüksek bütçeli kadrolara sahip birçok kulüp bulunurken, Galatasaray'ın da maaş yükü 40 milyon Euro'nun üzerinde.

Önümüzdeki dönemin planlamasını yapmak durumunda olan sarı-kırmızılılar, yüksek ücret alan oyunculardan da bu süreçte anlayış bekleyecek. Galatasaray'da Falcao 5, Feghouli 3.85, Muslera 3.5, Belhanda 3.3 milyon Euro gibi maaşlara oynarken kiralık isimlerden Andone, Lemina ile Seri de 2 milyon Euro'yu aşkın maaşlarıyla dikkat çekiyor.

GÜNDEMDE YERLİ İSİMLER VAR

Futbolcularla yeniden masaya oturmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetim bazı sözleşmeleri revize etmeyi hedefliyor.

Bu süreçte transfer politikası da ekonomik şartlara göre planlanacak ve Galatasaray uygun maaş ödenebilinecek oyunculara yönelecek.

Yerli isimler ön plana çıkarken, Galatasaray'ın radarında Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç'ın yanı sıra Nazım Sangare ile Oğulcan Çağlayan da bulunuyor.

ARDA'DAN YÖNETİME MESAJ

Öte yandan Arda Turan seçeneği de yeniden doğdu. Devre arasında teknik direktör Fatih Terim'in tüm ısrarlarına rağmen alınmayan Galatasaray eski kaptanının boş mukaveleye imza atmaya hazır olduğu ve bunu yönetime ilettiği belirtildi.

Galatasaray yönetiminin konuyu yeniden değerlendirecek ve yeni sezon başlamadan nihai kararını verecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN