Ardahan Belediyesi'ndeki bazı çalışanlarda Kovid-19 tespit edildi

Ardahan Belediyesi'ndeki bazı çalışanlarda Kovid-19 tespit edildi

Ardahan Belediyesi'nde bazı çalışanların koronavirüs (corona virüs) testi pozitif çıktı, bunun üzerine binaya girişler sınırlandırıldı.

Ardahan Belediyesi'nde bazı çalışanların koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkmasının ardından belediyeye girişlere kısıtlama getirildi.

Belediye'den yapılan açıklamada, salgınla mücadele tedbirleri kapsamında yapılan testlerin, bazı çalışanlarda pozitif çıktığı belirtildi.

"İŞ GÖRÜŞMELERİ DIŞINDA ZİYARETLER KISITLANDI"

Çalışanlar ve vatandaşların sağlığı için belediyeye girişlere kısıtlama getirildiği aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Üzülerek belirtiyoruz ki belediyemizdeki bazı personellerimizin Kovid-19 testi pozitif çıkmıştır. Çalışma arkadaşlarımızın ve vatandaşlarımızın sağlığı için acil durum ve zorunlu iş görüşmeleri dışında ziyaretlere kısıtlama getirilmiştir. Anlayışınız ve dikkatiniz için teşekkür ederiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN