Kaymakam Alper Taş’dan köy ziyaretleri

Kaymakam Alper Taş’dan köy ziyaretleri

Çıldır Kaymakamı Alper TAŞ beraberinde İlçe Jandarma Komutanı ve kurum amirleri ile birlikte Övündü, Akdarı, Kenardere, Akçil ve Sabaholdu köylerine ziyarette bulundu

Kaymakam TAŞ gittiği köylerde vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet edip sorun ve taleplerini dinleyerek notlar aldı.Göreve başladığı günden bugüne kadar sorunları yerinde inceleyerek tespit eden Çıldır Kaymakamı Alper Taş İlçeye bağlı çeşitli köyleri ziyaret ederek gerekli önemlerin bir an önce alınması için notlar aldı. Her köyde kendisi ile görüşmek isteyen vatandaşları dinleyerek sorunlar ve taleplerle ilgili notlar aldı.Köy ziyaretlerinden memnuniyetini dile getiren Kaymakam Taş “Köylerimize hizmet götürürken, vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın refah ve mutluluk içerisinde hayatlarını sürdürebilmeleri için bütün kamu çalışanları olarak çalışıyoruz. Köy gezilerimizi sürdürerek, bütün köylerimizin sorunlarını yerinde tespit edip çözüm üretmeye devam edeceğiz. Ziyaret ettiğimiz köylerde sıcak ve samimi tavırlar sergileyerek bizleri konuk eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ARDAHAN/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN