Arif Akpınar kimdir?

Arif Akpınar kimdir?

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanması üzerine hastanede tetkikleri yapıldıktan sonra beyninde tümör tespit edilen şarkıcı Arif Akpınar'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Üzücü haberi, MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan duyurdu. İşte, 'Arif Akpınar biyografisi'...

MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan, şarkıcı Arif Akpınar'ın 36 yaşında yaşamını yitirdiğini duyurdu. Daha önce rahatsızlanması üzerine beyin tümörü olduğu ortaya çıkan Arif Akpınar, hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

ARİF AKPINAR'IN HAYATI

1984 yılında dünyaya geldi. 2015 yılında yaptığı maksi single çalışması ile müzik piyasasına giren Arif Akpınar, 2017'de Seyhan Müzik etiketiyle çıkan 'Kilit' adlı şarkısıyla geniş kitlelere adını duyurdu.

1 Ekim 2020 Perşembe günü beyin tümörü nedeniyle vefat etti. Üzücü haberi, Seyhan Müzik'in sahibi Bülent Seyhan kamuoyuna duyurdu.

Bülent Seyhan mesajında şu ifadeleri kullandı: "Arif Akpınar çok sevdiğim sevgili sanatçım bu genç yaşta bizi bırakıp gittin, ışıklar yoldaşın olsun..."

2020-10-01-171354.jpg

Sevenlerinin yanı sıra şarkıcı dostları Onur Akay, Aynur Aydın, Ali Altay da üzüntülerini sosyal medyadan dile getirdi. Aynur Aydın, "O kadar üzgünüm ki, daha söylenecek çok şarkı vardı arif ya Dalgın surat mekanın cennet olsun" ifadelerini kullanırken, Ali Altay ise, Arif'im, çocukluğunu bilirim, elimizde büyüdün, hiç olmadı bu gidiş. Daha bir hafta önce görüşmüştük. Çok üzgünüm. Devrin daim olsun canım benim" diye yazdı.

Arif Akpınar'ın cenazesi 2 Ekim 2020 Cuma günü Mersin'in Silifke ilçesinde toprağa verilecek.

1984 doğumlu olan Arif Akpınar, vefat ettiği 2020 yılı itibariyle 36 yaşındaydı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN