Artvinli raftingciler Dünya Şampiyonası yolunda

Artvinli raftingciler Dünya Şampiyonası yolunda

Tunceli Munzur Çayı’nda düzenlenen R4 Rafting Türkiye Şampiyonasında, Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 12 sporcusu 55 takımın yarıştığı Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde ilk 4’e girerek 8-13 Haziran’da yapılacak olan Dünya Rafting Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı

Yusufeli Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "11-14 Nisan tarihleri arasında Tunceli Munzur Çayı’nda düzenlenen R4 Rafting Türkiye Şampiyonası sona erdi. Türkiye’nin 50 şehrinden yaklaşık 400 sporcunun katılımıyla Tunceli’de düzenlenen R4 Rafting Türkiye Şampiyonası’na Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 12 sporcusu katıldı. 55 takımın yarıştığı Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde Yusufeli Belediyesi Spor Kulübü sporcuları ik 4’e girerek 8-13 Haziran’da yapılacak olan Dünya Rafting Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı" ifadelerine yer verildi.

ARTVİN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN