Ataköy ve Şirinevler arasındaki koronavirüs yoğunluk farklı şaşırttı

Ataköy ve Şirinevler arasındaki koronavirüs yoğunluk farklı şaşırttı

İstanbul’da Ataköy ve Şirinevler arasındaki koronavirüs yoğunluk haritası sosyo-ekonomik durumun virüsün yayılımını nasıl etkilediğini gözler önüne serdi. Haritaya göre virüs Ataköy’de daha az yayılım gösterirken, Şirinevler’de büyük bir yoğunluk gösteriyor.

İstanbul'daki tüm ilçelerin koronavirüs vaka ve risk durumlarını gösteren Hayat Eve Sığar uygulamasındaki harita, E-5 ile ayrılan ve sosyo-ekonomik olarak birbirinden farklı iki semtin son durumunu gözler önün serdi. Uygulamadaki koronavirüs haritasına göre, Şirinevler’de virüsün arttığını gösteren kırmızı renk yoğun bir şekilde yer alırken, Ataköy’de yayılımın az olduğunu gözlemlendi.


Koronavirüsle mücadele kapsamında hizmete sunulan Hayat Eve Sığar uygulaması yoğunluk durumlarını gösteriyor. Uygulama ile insanlar sadece yakın çevresini değil, tüm illerdeki vaka yoğunluklarını da görebiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN