Attilâ İlhan ödülleri başvuruları başladı

Attilâ İlhan ödülleri başvuruları başladı

Attilâ İlhan Bilim, Sanat ve Kültür Vakfı’nın Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları desteği ile verdiği Attilâ İlhan Edebiyat Ödülleri’nin 5’incisinin başvuruları başladı.

Yarışmada 7bin 500 liralık ‘Attilâ İlhan Şiir Ödülü’ ve ‘Attilâ İlhan Roman Ödülü’nün yanı sıra, ilk romanını ve ilk şiir kitabını yayınlayan 30 yaş altı erkek ve/veya yaş sınırlaması olmaksızın kadın yazarlara yönelik olarak 2 bin 500’er liralık iki ‘Vakıf Özel Teşvik Ödülü verilecek. Yarışmaya katılacak eserlerin 2019 yılında yayımlanmış olması gerekiyor.

Detayları ‘tillailhan.org’ internet sitesinden görülebilecek yarışmanın başkanlığını Doğan Hızlan’ın yaptığı seçici kurulunda roman dalında Mehmet Eroğlu, Deniz Yüce Başarır, Faruk Şüyün, Seval Şahin, Ali Cem İlhan, şiir dalında Metin Celal, A. Ali Ural, Adnan Özer, Tuğrul Tanyol ve Kerem Alışık yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN