Avcılar'da silahlı saldırı

Avcılar'da silahlı saldırı

Avcılar'da bir sitenin altında bulunan züccaciye dükkanının önünde bir kişi ile tartışan dükkan sahibi silahlı saldırıya uğradı.

Olay saat 15.30 sıralarında Avcılar Tahtakale Mahallesi Faruk Nafiz Çamlıbel Caddesi'nde bulunan züccaciye dükkanı önünde meydana geldi. Dükkan sahibi Hamza A. ile bir kişi, henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

SİLAHINI ÇEKEREK BACAĞINDAN VURDU

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile silahını çeken kişi, Hamza A. 'yı bacağından vurdu ve ardından olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı Hamza A.'ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Polis ekipleri olay yerinde güvenlik tedbirleri alırken, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlatıldı. Olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunarak bulunan delilleri muhafaza altına aldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN