Avrupa'ya gitmeye çalışan mülteciler otobüse binerken izdiham yaşadı

Avrupa'ya gitmeye çalışan mülteciler otobüse binerken izdiham yaşadı

Türkiye'nin mültecilere sınırdan geçme izni vermesinin ardından Avrupa'ya gitmek isteyen mülteciler otobüslere binerken izdiham yaşadı. Aralarında kadın, çocuk ve yaşlıların da olduğu göçmenler birbirlerini ezdiler.

Avrupa'ya geçmek isteyen İstanbul'daki düzensiz göçmenlerin, Edirne'ye gidişi devam ediyor. İstanbul'da yaşayan düzensiz göçmenler, sınıra doğru hareket etmek üzere Vatan Caddesi'nde toplandı.

Aralarında kadın, çocuk ve yaşlıların da olduğu göçmenlerden bazıları, Avrupa sınırında bulunan Edirne'ye gitmek üzere otobüslere binerek hareket etti. Göçmenlerin otobüslere binişi sırasında büyük izdiham yaşandı.

Otobüse binemeyen düzensiz göçmenlerin Vatan Caddesi'ndeki bekleyişi ise sürüyor. Göçmenlerin otobüslere binişi sırasında büyük izdiham yaşandı.

EDİRNE/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN