Avukatlara soru sormanın en kolay yolu üstelik ücretsiz

Avukatlara soru sormanın en kolay yolu üstelik ücretsiz

Türkiye'de internet üzerinden yapılan on milyonlarca aramanın önemli bir kısmı hukuki çözüm gerektiren sorunlarla ilgili. Bu ihtiyaca avukatlarasor.net adlı site hızlı, kapsamlı, kolay bir çözüm sunuyor.

Türkiye’de internetten yapılan günlük 250 milyon aramanın 30 milyonu soru formatında. Bunların önemli bir kısmı insanların günlük hayatta karşılarına çıkan meselelere hukuki çözümler aramakla ilgili. Örneğin boşanma aşamasında olan bir kadın elbette ki boşanma neticesinde ne gibi haklara sahip olacağını, düğününde takılan altınlara ne olacağını, çocuklarının velayetinin kendisine verilip verilmeyeceğini merak eder ve bu sorularına cevap bulmak için internette aramalar yapar.

Hukuksal alandaki bu ihtiyacı fark eden bir internet girişimcisinin açtığı avukatlarasor.net adlı site tam da bu ihtiyacı karşılıyor. Siteye kayıt olan herkes hukukçulara ve avukatlara soru sorarak danışmanlık hizmeti alabiliyor. Ayrıca sitede daha önce karşılaşılmış hukuki meselelerde yargı makamlarının nasıl karar verdiğine ilişkin emsal kararlara da ulaşılabiliyor.

32 BİN 500 İÇTİHATA TEK TIKLA ULAŞILIYOR

Sitede şu anda yaklaşık olarak 20.000 Yargıtay, 5.000 Danıştay, 500 AİHM, 7000 Anayasa Mahkemesi kararı bulunuyor. Bu sayılar alanında uzman hukukçuların yeni içerikleriyle her gün artıyor.

Site hem soru sorarak hem de mevcut içtihat altyapısı ile yargı yolu ile meselesini çözmek isteyen kullanıcıya muhtemel sonuçlarla ilgili fikir veriyor.

Öte yandan avukatlarasor.net sitesi avukatların da bilgi ve yeterliliklerini artırabilecekleri, tecrübelerini paylaşabilecekleri 'Avukat Forum' gibi bölümlerle meslek dayanışmasına altyapı sunuyor.

ÜYE CEVAP GELİNCE BİLDİRİMLE UYARILIYOR

Sitede mahremiyet ve kişisel verilerin korunmasına yönelik özel mesajlaşma altyapısı da bulunuyor. Üyeler, herkesle paylaşmak istemedikleri konuları birbirlerine özel mesajlaşma sistemiyle iletebiliyor.

Sitede soru soran üyeler sorularına cevap verildiği takdirde bildirim yoluyla uyarılıyor. Bu sayede sorularına cevap verilip verilmediğini araştırmakla zaman kaybetmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (20)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
20 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN