Çavuşoğlu'ndan Avustralya'ya destek mesajı: Acınızı yürekten paylaşıyoruz

Çavuşoğlu'ndan Avustralya'ya destek mesajı: Acınızı yürekten paylaşıyoruz

Bakan Çavuşoğlu, geçen yıl eylül ayından bu yana orman ve çayırlık alanlarda etkili olan ve zaman zaman yerleşim alanlarına da sıçrayan yangınlardan etkilenen Avustralya'nın Dışişleri Bakanı Marise Payne'ye destek mesajı gönderdi: Bu korkunç afetle mücadelede ihtiyacınız olan her türlü desteği vermeye hazırız.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avustralyalı mevkidaşı Payne'yi de etiketleyerek Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Değerli dostum Payne, güzel ülkenizde kontrol altına alınamayan yangınlar beni ve halkımızı derinden üzüyor. Acınızı yürekten paylaşıyoruz. Bu korkunç afetle mücadelede ihtiyacınız olan her türlü desteği vermeye hazırız." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Avustralya'nın farklı noktalarında etkili olan ve aylardır kontrol altına alınamayan yangınlar nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 25'e yükseldiği, onlarca kişiden ise haber alınamadığı bildirilmişti.

ANKARA/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN