Avustralya'da 4 kişi daha koronavirüsten öldü

Avustralya'da 4 kişi daha koronavirüsten öldü

Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletinde 4 kişinin daha koronavirüsten hayatını kaybetmesi ile toplam ölü sayısı 34’e yükseldi.

Avustralya'nın Yeni Güney Galler (NSW) Sağlık Bakanı Brad Hazzard, Kovid-19 nedeniyle Sydney’deki hastanelerin yoğun bakım ünitelerinde tedavi gören 61, 76, 80 ve 91 yaşlarındaki 4 erkek hastanın yaşamını yitirdiğini açıkladı.

TOPLAM VAKA SAYISI 5 BİN 666

Böylece NWS eyaletindeki Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 16’ya yükselirken, Avustralya genelindeki koronavirüs salgınından ölenlerin sayısı 34’a oldu.

Avustralya çapında yaklaşık 290 bin kişiye yapılan testler sonucunda Kovid-19’a yakalananların sayısı 5 bin 666’ya çıkarken, 701 kişinin de iyileştiği kaydedildi.

SÜPERMARKETLERE SAYI İLE MÜŞTERİ ALINACAK

Avustralya’daki en büyük iki süpermarket zinciri (Coles ve Woolworths), Kovid-19’a karşı yürürlükte olan sosyal mesafe kurallarının ihlalini önlemek amacıyla müşterilerini mağazalarının kapasitelerini göz önünde bulundurarak içeri alacağını duyurdu.

Gelecek hafta başlayacak kurallar gereğince müşteriler süpermarketin büyüklüğüne göre sayıyla içeri alınacak, kapasitenin dolması halinde müşteriler market dışında sıraya girip beklemek zorunda kalacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN