Avusturya'dan Doğu Akdeniz açıklaması: AB Türkiye ile ilişkisini yeniden değerlendirmeli

Avusturya'dan Doğu Akdeniz açıklaması: AB Türkiye ile ilişkisini yeniden değerlendirmeli

Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg Doğu Akdeniz'deki gerilimle ilgili, 'Yaşanan son olayların ışığında Avrupa Birliği, Türkiye ile ilişkisini yeniden değerlendirmeli' dedi.

Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg, Doğu Akdeniz'de yaşanan gerilim ile ilgili açıklamalarda bulundu. Schallenberg, "Yaşanan son olayların ışığında Avrupa Birliği, Türkiye ile ilişkisini yeniden değerlendirmeli" dedi.

Avusturyalı Bakan Alexander Schallenberg, ABD'li mevkidaşı Mike Pompeo ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Schallenberg, Doğu Akdeniz'de tansiyonun yükselmesiyle ilgili açıklamalarda da bulundu. Schallenberg, "Şunu söyleyebilirim ki Avusturya bu tehlikeli ve çok kısa bir sürede tırmanma ihtimali olan olaylardan dolayı çok endişeli" dedi.

Avusturyalı bakan, "Doğu Akdeniz'de bazı ülkelerin hamleleri yüzünden Avrupa Birliği (AB) Türkiye ile ilişkisini yeniden değerlendirmeli" ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN