Avusturya'dan göçmenlere tehdit: Bize gelirlerse durduracağız

Avusturya'dan göçmenlere tehdit: Bize gelirlerse durduracağız

Avusturya İçişleri Bakanı Karl Nehammer, göçmenlerin Yunanistan'da ve Balkanlar'da durdurulmasına yönelik tedbirlerin başarısız olması halinde, sınırlarını geçmeye çalışan tüm göçmenlerin engelleneceğini duyurdu.

Avusturya Halk Partili Bakan Nehamer, “Macaristan, Hırvatistan gibi yapabilecekleri en iyi şekilde sınırlarını koruyacağı konusunda bizi temin etti” dedi. ORF yayın kuruluşuna konuşan Nehamer, “Buna rağmen, insanlar bize gelirse, durduracağız” ifadesini kullandı.

Yunanistan ve Balkanlar üzerinden Avrupa’ya gelen göçmenler, Avusturya’ya girmek için Macaristan ve Hırvatistan’tan geçiyor.

Ankara yönetimi, Suriye’nin İdlib kentinde 34 askerimizin rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit düşmesinin ardından ülkede bulunan sığınmacıların Avrupa’ya geçmelerine izin vereceğini açıklamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN