Ayaklarından bağladıkları köpeği av tüfeğiyle öldürdüler

Ayaklarından bağladıkları köpeği av tüfeğiyle öldürdüler

Malatya'da, boş arazilere kurdukları barınaklarda sokak hayvanlarını besleyen emekli veteriner hekim ve eşi, besledikleri bir köpeği ayaklarından bağlanmış ve av tüfeğiyle vurularak öldürülmüş halde buldu.

Emekli veteriner hekim olan Hamza ile Nermin Güloğlu çifti, boş arazide kendi imkanlarıyla kurdukları barınaklarda sahiplendikleri köpekleri beslemeye başladı. Günlük olarak yemek getirerek köpeklere bakan Güloğlu çifti, dün gittikleri barınakta bir köpeği ayaklarından bağlanmış tüfekle vurularak öldürülmüş halde buldu.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR

Manzara karşısında şoke olan çift, gözyaşlarına hakim olamadı. Bu anları cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen çift, polis merkezine giderek, suç duyurusunda bulundu. Gözyaşları döken Nermin Güloğlu, köpeğe ateş edenlere isyan ederek, "Hayvanın her yeri delik deşik. Bu ne canilik, bu insanlık bu kadar mı bitti? Şu cana nasıl kıydınız. Ben bunlara çocuğum gibi bakıyordum" diye gözyaşı döktü.

'SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK'

Hamza Güloğlu da sahipsiz hayvanları beslediklerini belirterek, "Eşimle birlikte her sabah yemek getiriyoruz sokak hayvanlarına. 40'a yakın hayvan besliyoruz. Sabah, bir baktık ki beslediğimiz köpeklerden biri ölmüş, kanlar içerisinde. Ateş etmişler. Suç duyurusunda bulunduk" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN