Efeler ve Söke Belediye Başkanları DP Genel Başkanı ile Kuşadası’nda yemekte görüntülendi

Efeler ve Söke Belediye Başkanları DP Genel Başkanı ile Kuşadası’nda yemekte görüntülendi

Yeniden aday gösterilmeyince CHP’den istifa eden Efeler ve Söke Belediye Başkanları Kuşadası’nda Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar milletvekili Gültekin Uysal ile görüntülendi

Kuşadası Liman Port Restaurant’ta yemekte Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile bir araya gelen Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ve Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın adaylık konusunda el sıkıştığı ileri sürüldü. Resmi plakalı araçlarıyla Kuşadası’na gelen Özakcan ve Toyran daha sonra Liman Port Restaurant’a giderek Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile buluştu. Yeniden aday gösterilmeyince CHP’den istifa eden Özakcan ve Toyran, görüşmenin ardından açıklama yapmazken, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye’de partilerine güç katacak, destek olacak bir siyaset kurgulamaya çalıştıklarını söyledi.

AYDIN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN