Stant ücretleri Karacasuspor’a bağışlanacak

Stant ücretleri Karacasuspor’a bağışlanacak

Bu yıl 32’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Karacasu Afrodisias Kültür, Sanat ve Tanıtım Festivali hazırlıkları kapsamında planlama ve değerlendirme toplantısı düzenlendi

Toplantıda geçtiğimiz yıllarda alınan stant kiralama ücretlerinin kaldırılarak, yer sahiplerinin Karacasuspor’a bağış yapmaları istenecek.32. Uluslararası Karacasu Afrodisias Kültür, Sanat ve Tanıtım Festivali öncesinde Karacasu Belediyesi’nde planlama ve değerlendirme toplantısı düzenlendi. Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıdan Karacasuspor’a destek kararı çıktı. Sivil toplum örgütü temsilcilerinin katıldığı toplantıda alınan karar ile geçtiğimiz yıllarda festival boyunca cadde üzerinde kurulan stantlardan alınan ücretleri kaldırıldı. Stant açacak yer sahiplerinin kaldırılan bu ücret yerine Karacasuspor’a destek mahiyetinde bağışta bulunmalarının talep edileceği belirtildi.Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, düzenlenecek olan festivalin ve alınan kararların hayırlı olmasını diledi.

AYDIN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN