Türkiye Gençler Takım ve Ferdi Masa Tenisi Şampiyonası Aydın’da düzenlenecek

Türkiye Gençler Takım ve Ferdi Masa Tenisi Şampiyonası Aydın’da düzenlenecek

Aydın, 2020 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Gençler Takım ve Ferdi Masa Tenisi Şampiyonasına ev sahipliği yapacak

Salon sporlarında ve ferdi branşlarda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Aydın ili, önemli bir şampiyonaya ev sahipliği yapacak. 2020 yılı spor faaliyet programı kapsamında Türkiye Gençler Takım ve Ferdi Masa Tenisi Şampiyonası, Aydın’da düzenlenecek. 30 Ocak ile 2 Şubat günleri arasında yapılacak olan şampiyonada müsabakalar Didim Spor Salonu’nda oynanacak. Ülke genelinde illerinde derece elde etmiş çok sayıda sporcunun katılacağı şampiyonada Aydın’dan sporcular da boy gösterecek.Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, düzenlenecek şampiyonaya tüm Aydın halkını davet ederken, şampiyonaya katılacak takım ve sporculara başarılar diledi.Öte yandan, şampiyona sonunda dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalya verilecek.

AYDIN/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN