Uluslararası Kuşadası Voleybol Dostluk Turnuvası başladı

Uluslararası Kuşadası Voleybol Dostluk Turnuvası başladı

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Uluslararası Kuşadası Voleybol Dostluk Turnuvası, Uğur İnan Spor Salonu’nda başladı

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın yanı sıra Vakıfbank, Olympıacos ve SC Schwerıner takımlarının mücadele edeceği 3 günlük turnuvanın bilet satışlarından elde edilecek gelir, Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği’ne bağışlanacak.

Turnuvanın açılışına çok sayıda vatandaşla beraber Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan katıldı. Turnuvanın ilk gününde Schweriner- VakıfBank, Aydın BŞB ve Olimpiakos maçları oynandı. Çekişmeli geçen il karşılaşmada VakıfBank , Schweriner’i 25-23,29-27, 11,25,16-25 ve 11-15 setlerle mücadeleyi 3-2 kazandı. Günün ikinci karşılaşması ise Aydın BŞB ve Olimpiakos ile gerçekleşti Aydın BŞB Kadın Voleybol Takımı 25-17, 17-25 ve 26-25 setlerle mücadeleyi 3-0 kazandı.Bugün (Cumartesi) saat 16:00’da Aydın BŞB Spor ile Vakıfbank-18:30 da ise Olimpiakos ile Schweriner karşılaşmaları gerçekleşecek.

AYDIN/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN