“Yaşlılarımıza saygı göstermek inancımızın ve kültürümüzün gereğidir”

“Yaşlılarımıza saygı göstermek inancımızın ve kültürümüzün gereğidir”

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, ‘Yaşlılar Haftası’ dolayısıyla yaptığı açıklamada “Yaşlılarımızın yüzündeki her çizgi, bilgi ve tecrübe izidir

Yaşlılarımıza saygı göstermek inancımız ve kültürümüzün gereğidir” dedi.

Türklerin geleneklerinde dinimiz İslamiyet’in emirlerinde yaşlılara hürmet, saygı ve sevgi gösterme ile hizmet etmenin önemi ve değerinin herkesçe bilindiğini kaydeden MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, “Dün ile bugün arasında köprü kuran yaşlılarımız, Türk kültürümüzün ve değerlerimizin yarınlara taşımamızı sağlayan tecrübe çınarlarıdır. İnsan, ihtiyar olmaya karar verdiği gün ihtiyarlar. Beden yaşlansa da heves yaşlanmaz. Gençler; Yaşlılar sizin gelecek halinizdir. Yaşlılarımıza saygı göstermek Türk Kültürümüzün ve İslam inancımızın gereği olan minnet borcudur” diyerek “Bu günlerde ve her zaman sevgi ve hoşgörüyle yanlarında olduğumuz değerli büyüklerimizin anlamlı gününü kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diler, ellerinden öper, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

AYDIN/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN