Yıldız erkekler potada yarıştı

Yıldız erkekler potada yarıştı

AYDIN (İHA) – Aydın’da, 2019 – 2020 eğitim öğretim yılı Okul Sporları Yıldız Erkekler Basketbol İl Şampiyonası 28 okul takımının katılımıyla tamamlandı

05 Aralık 2019 tarihinde başlayan ve 14 Ocak 2020 tarihinde özel bir okul ile Özel Başak Koleji arasında oynanan final maçında, özel okul, Özel Başak Koleji’ni 55 – 51 skorla mağlup ederek il şampiyonu oldu. İl ikincisi Özel Başak Koleji, üçüncü Nazilli Beş Eylül Ortaokulu ve dördüncü Kuşadası Belkent Ortaokulu oldu.Şampiyon olan özel okul ve derece elde eden takımlar Efeler Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen ödül töreni ile kupaları aldılar. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Özgür Akgül tarafından kupa ve madalyalar takdim edildi.İki Takım Gruplarda Aydın’ı Temsil EdecekAydın il şampiyonu olan özel okul ile il ikincisi olan Özel Başak Koleji, Aydın’ı temsilen gruplarda mücadele edecek.Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, şampiyon olan özel okul ile derece elde eden takımları tebrik etti ve gruplarda Aydın’ı temsil edecek olan okul takımlarına başarılar diledi.

AYDIN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN