Aydın'da fırıncıcılık yapan vatandaş koronavirüs nedeniyle işsiz kalanlara ücretsiz ekmek veriyor

Aydın'da fırıncıcılık yapan vatandaş koronavirüs nedeniyle işsiz kalanlara ücretsiz ekmek veriyor

Aydın'da fırıncılık yapan Cemal İlboğa, koronavirüs nedeniyle işsiz kalan vatandaşlara ücretsiz ekmek veriyor. İlboğa, "İhtiyacı olan herkes gelip ekmek alabilir. Bunu manevi bir görev olarak yapıyoruz" dedi.

Aydın'ın Söke ilçesinde bir fırıncı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle çalışamayanların ekmek ihtiyacını ücretsiz karşılıyor.

Atatürk Mahallesi'nde fırıncılık yapan Cemal İlboğa, iş yerinin camına "Koronavirüs nedeniyle işinden ayrılmak zorunda kalan vatandaşlarımızın ekmek ihtiyacı karşılanmaktadır." yazısı astı.

65 YAŞ ÜSTÜNÜN EKMEKLERİ EVLERİNE GÖTÜRÜLÜYOR

Fırın çalışanları da sokağa çıkmaları sınırlandırılan 65 yaş üstü vatandaşların ekmeklerini evlerine götürüyor.

Cemal İlboğa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zor süreçte kendisinin de elini taşın altına koymak istediğini söyledi.

"İHTİYACI OLAN HERKES EKMEK ALABİLİR"

İlboğa, "İnşallah herkes elinden geleni yapar. Ülke olarak güçlüyüz, aşarız diye düşünüyorum. İhtiyacı olan herkes gelip ekmek alabilir. Bunu manevi bir görev olarak yapıyoruz. İnşallah normal hayatımıza geçene kadar bu hizmetimizi devam ettireceğiz." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN