Nevşehir’de şüpheli valiz alarmı

Nevşehir’de şüpheli valiz alarmı

Nevşehir'de bir iş merkezinin yanına bırakılan valiz paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı polis valizi patlattı.

Nevşehir merkezde bulunan bir iş merkezinin yanına bırakılan valiz, bomba imha uzmanı polis tarafından patlatıldı. Çevrede paniğe neden olan valizin fünye ile patlatılmasından sonra boş olduğunun ortaya çıkması vatandaşları ve işyeri sahiplerini rahatlattı.

Kayseri Caddesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir iş merkezinin yanında meydana geldi. İş merkezinin yanında bulunan bir telefon kulübesinin altında bulunan sahipsiz bir valiz vatandaşların ve çevrede bulunan işyeri sahiplerinin dikkatini çekti. Valizi kimsenin sahiplenmemesi üzerine durumdan şüphelenen vatandaşlar polisi aradı. İhbar sonrasında olay yerine polislerin yanı sıra Nevşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile 112 Acil Servis ambulansı da geldi. Polis ekipleri, şüpheli valizin bulunduğu caddeyi güvenlik şeridine aldı.

Yaya ve araç trafiğine kapatılan cadde üzerindeki işyerleri kapatıldı. Çevreye toplanan vatandaşlar polis ekipleri tarafından güvenli bir yere uzaklaştırıldı. Alınan güvenlik önlemlerinin ardından bölgeye bomba imha ekibi geldi. Özel kıyafetini giyerek şüpheli valizi inceleyen uzman polis sonrasında fünye yerleştirdi. Valizin fünye ile patlatılmasının ardından içinin boş olması vatandaşları ve işyeri sahiplerini rahatlattı. Daha sonra cadde araç ve yaya trafiğine tekrar açıldı.

NEVŞEHİR/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN