Ayyüce Çınar öldü mü, neden öldü? Ne kanseriydi? Bacağını kaybetmişti, melek oldu

Ayyüce Çınar öldü mü, neden öldü? Ne kanseriydi? Bacağını kaybetmişti, melek oldu

Daha önce birçok kez operasyon geçiren ve kanser tedavisi gören Ayyüce Çınar’la ilgili kahreden bir haber geldi. TikTok’ta çektiği videolarla ünlenen ve Neslican Tay’ı örnek aldığını ifade eden Ayyüce Çınar, sağ bacağını kanserden dolayı kaybetmişti.

23 yaşındaki İrem Ayyüce Çınar’ın sosyal medya hesabından 25 Kasım 2020’de yapılan bir paylaşım, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Çok sevdiği yıldız futbolcu Alper Potuk’la telefonla görüntülü konuşan Ayyüce Çınar’ın ölüm haberi ‘Melek oldu’ notuyla paylaşıldı.

AYYÜCE ÇINAR ÖLDÜ MÜ?

Mersin'de sinir sisteminde tümör olan ve yumuşak doku kanseri tedavisi gören Ayyüce Çınar, daha önce birçok operasyon geçirmişti. 23 yaşındaki Ayyüce Çınar’ın ölüm haberi sosyal medyadan geldi. 

TikTok’ta çektiği videolarla tanınan Ayyüce Çınar’ın ölüm haberi, ‘Melek oldu’ notuyla paylaşıldı. Uzun yıllar kanserle mücadele eden Ayyüce Çınar, daha evvel hayranı olduğu yıldız futbolcu Alper Potuk’la telefonda görüntülü görüşmüştü.

AYYÜCE ÇINAR KİMDİR?

Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki İrem Ayyüce Çınar, 2017’de sağ bacağındaki şişlik sebebiyle hastaneye gitti. Burada bacağında kitle olduğu öğrenilen Ayyüce Çınar, başka bir hastaneye sevk edildi.

ayyuce-cinar-oldu-mu-neden-oldu.jpeg

AYYÜCE ÇINAR NE KANSERİYDİ?

Tetkiklerin ardından, Nörofibromatozis hastası ve yumuşak doku kanseri olduğunu öğrenen Ayyüce Çınar, hayat enerjisini hiç bırakmayan merhum Neslican Tay’ı örnek aldığını her fırsatta belirtti. Ayyüce Çınar, bacağını kanser nedeniyle kaybetti.

ayyuce-cinar-oldu-mu-neden-oldu-ne-kanseriydi-bacagini-kaybetmistii.jpg

Geçen zaman içerisinde kemoterapi ve radyoterapinin hâricinde birçok kez ameliyat olan Ayyüce Çınar, rahatsızlığının başlamasından kaşlarını kaybetmesini ve saç dökülmesini dert etmeyerek, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla kendisiyle barışık ve hastalığıyla mücadele eden bir görüntü sergiledi.

ayyuce-cinar-oldu-mu-neden-oldu-ne-kanseriydi-bacagini-kaybetmistiiiii.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN