Babacan'ın gündem olan 'Bahçeli dejavu yaşıyor' çıkışına MHP'den cevap

Babacan'ın gündem olan 'Bahçeli dejavu yaşıyor' çıkışına MHP'den cevap

Devlet Bahçeli'nin "FETÖ" suçlamasına KARAR TV canlı yayınında "Dejavu yaşıyor. Anasol-M döneminde 20 banka iflas ederken ne yaptı? Önce onu anlatsın. Şimdi ne yapıyor merak ediyorum? Memlekete ne faydası var? Onu anlatsın" diyerek sert karşılık veren Ali Babacan'a MHP'den cevap geldi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın yaptığı yazılı açıklamada yine "PKK-FETÖ organizasyonu" suçlaması yapıldı, on milyonlarca kişiye ulaşan internet medyası için de "tele-fitne" ifadesi kullanıldı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın KARAR TV canlı yayınında yaptığı açıklamalar gündem oldu. MHP lideri Bahçeli'nin yeni partiler için yaptığı "FETÖ organizasyonu" suçlamasına sert karşılık veren Babacan, üçlü koalisyonun ülkeyi uçurumun kenarına getirdiği 2001 ekonomik krizini hatırlatttı. Babacan 'Dejavu yaşıyor anlıyorum. Anasol-M döneminde 20 banka iflas ederken, Türkiye fakirleşirken ne yapmış önce onu anlatsın. Şu anda iktidar güçleri ellerinde, Türkiye’yi sıkıntılı durumdan çıkarmak için ne yapıyorlar, onları anlatsınlar. Ülkeye hangi faydası dokunuyor? Ben bunu çok merak ediyorum. Yoksa ona çamur buna çamur at, iftira at! Bunlar çok kolay işler" dedi.

BABACAN'IN KARAR TV'DE BAHÇELİ'YE VERDİĞİ CEVAP:

Babacan'ın sert çıkışına bugün MHP'den yazılı açıklama ile cevap geldi. Yine "FETÖ-PKK uzantıları" suçlamasına yer verilen açıklamada, internet medyası da hedefe kondu.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın imzasını taşıyan açıklamada, DEVA Partisi lideri Ali Babacan, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu hedef alındı. Açıklamada, "Kraliçe’nin narin Gül’ünün sahaya sürdüğü piyon dahi cesaretini toplayıp üzerimize gelmektedir. 'Stratejik çöplük'ün mimarı Davutoğlu’nun ve sözcülerinin siyasette tutunmak için seçtikleri yöntem de ne tesadüftür ki Sayın Genel Başkanımıza ve Milliyetçi Hareket Partisine saldırmak olmuştur. SP’nin ve İP’in ucubeliklerinden bahsetmeye gerek dahi yoktur" şeklinde ağır ifadeler kullanıldı.

"İçi boş, amacı belli bu saldırıların tesadüfi olmadığı, söylenenlerin tek merkezden çıktığı gün gibi aşikârdır" diyen Büyükataman sözlerine, "Seslerin sahiplerinin ülkemize bugüne kadar sunduğu herhangi bir katkı söz konusu değildir. Bu şahıslar bundan sonra memlekete faydalı olmak istiyorlarsa yapmaları gereken tek şey susmaktır" dedi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Ne var ki son bir haftadır bu ihanet korosunun bet seslileri bütün fitne yayım kanallarından sistemli bir şekilde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi ve partimizi hedef almaktadır. Gazete görünümlü propaganda kâğıtlarından, İnternet haber sitesi süsü verilen iftira merkezlerine, TV kanallarından YouTube üzerinden yapılan tele-fitnelere dek bütün mecralardan yalan, iftira ve saldırılara muhatap olmaktayız.

BABACAN'IN KARAR TV'DEKİ AÇIKLAMALARI:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN