Bahar Özgüvenç kimdir, kaç yaşında, nereli?

Bahar Özgüvenç kimdir, kaç yaşında, nereli?

Eski milli futbolcu Bahar Özgüvenç'in A Spor'da katıldığı programda "Futbol erkek oyunu mudur?" sorusuna verdiği yanıt sonrası stüdyoda derin bir sessizlik yaşandı. Yaşanan olay sonrasında Bahar Özgüvenç'in hayat hikayesi merak konusu oldu.

Televizyonda yayınlanan futbol programında renkli ve cesur yorumlarıyla dikkat çeken eski futbolcu ve antrenör Bahar Özgüvenç, sunucu Mustafa Göksu tarafından kendisine sorulan "Futbol erkek oyunu mudur?" sorusuna verdiği yanıtın ardından stüdyo buz kesti. Özgüvenç'in sözlerini takdirle karşılayan sosyal medya kullanıcıları, binlerce mesaj paylaşarak eski futbolcuya destek verdi..

SPORDA KADIN-ERKEK AYRIMINA SERT YANIT

Eski milli futbolcu Bahar Özgüvenç, A Spor'da yayınlanan bir programa katıldı. Ilgaz Çınar'ın yorumlarıyla katkı sağladığı, Mustafa Göksu'nun moderatörlüğündeki 'Son Sayfa' isimli spor programına futbol gündemini değerlendiren Özgüvenç, burada Süper Lig'de geride kalan haftanın maçlarını yorumladı.

Başarılı antrenör, burada bir maçı değerlendirirken konu futbolun sertliğine geldi. Erkek futbolcuların maç içerisinde her fırsatta kendini yere bırakmasından yakınan Özgüvenç, "Ben hakem olsam, 'Boşuna yatmayın, hadi top oynayacağız' mesajını tek tek tüm futbolculara yollarım. Faulu görsem bile 'Hadi hadi kalk' derim. Sert oynanır futbol" yorumunda bulundu.

Devamında da, "Bir de hani 'futbol erkek oyunu' derler" ifadelerini kullanan Özgüvenç'e, programın moderatörü Mustafa Göksu, "Futbol erkek oyunu değil mi?" sorusunu yöneltti.

Özgüvenç, bu soruya karşılık olarak Göksu'ya "Valla bende 6 tane platin var, sizde var mı?" sorusuyla karşılık verdi.

Göksu, "Yok" yanıtını verince Özgüvenç de "Tamam" yanıtını vererek konuyu kapattı. Özgüvenç'in bu yanıtının ardından stüdyoda derin bir sessizlik oluştu.

HATİCE BAHAR ÖZGÜVENÇ BİYOGRAFİSİ

10 Haziran 1984 tarihinde İstanbul'un Bakırköy ilçesinde dünyaya geldi.

Hatice Bahar Özgüvenç, bir dönem Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde yer alan bir ilköğretim okulunda beden eğitimi öğretmenliği yaptı.

2020 yılında Paris Saint Germain Türkiye Akademisi'nde başantrenörlük olarak göreve başladı. Ayrıca Kadınlar 1. Lig'de yer alan Ataşehir Belediyespor'un lisanslı futbolcusudur.

FUTBOLCULUK KARİYERİ

Bahar Özgüvenç, ilk lisansını 23 Ekim 1997 tarihinde alarak Feriköyspor'da top koşturmaya başladı. 1999-00 sezonunda Kadınlar 1. Lig'de formasını giydiği Delta Mobilyaspor ile lig şampiyonluğu yaşadı.

EURO 2009 Elemeleri'nde 20 Kasım 2006'da oynanan Hırvatistan maçında Türkiye'nin tek golünü kaydetti. Kasım 2007'deki UEFA Destek Uluslararası Turnuva grup eleme maçlarında Bulgaristan'a karşı bir gol ve Azerbaycan'a karşı iki gol attı.

Özgüvenç, 17 Mayıs 2011'de hipertansiyon bilincini artırmak amacıyla 'Dünya Hipertansiyon Günü'nde oynanan İstanbul İnönü Stadyumu'nda düzenlenen karma futbol maçında yer aldı.

ÖZEL YAŞAMI

1984 doğumlu olan Bahar Özgüvenç, 2020 yılı itibariyle 36 yaşındadır ve bekardır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @baharozguvenc kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN