Bahçeli'nin basın danışmanından yazarımız Ahmet Taşgetiren'e çirkin tehdit

Bahçeli'nin basın danışmanından yazarımız Ahmet Taşgetiren'e çirkin tehdit

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek, köşe yazısında yazarımız Ahmet Taşgetiren'i "Sakalını teker teker yolarlar bizden söylemesi" diyerek tehdit etti. Çiçek, çirkin hakaretlerde bulunduğu Taşgetiren'i açık açık 'Ülkücülere' hedef gösterdi.

Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna'nın "İslamcılar kim solcular ne" başlıklı yazısında Ahmet Taşgetiren'e "Ağlayan sakallı" diyerek hakaret etmesinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek de yazarımızı hedef göstererek tehdit etti.

Bahçeli'nin Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'na yönelik sözlerini bugünkü köşesinde "Serok Ahmet ve Ahmet" başlığı ile eleştiren Ahmet Taşgetiren'i hedef alan Yıldıray Çiçek, "Ahmet Taşgetiren’in Ülkücüler arasındaki fitne kıvılcımı yanmadan sönecektir. Çünkü Ülkücüler onu Akil Adam sıfatıyla PKK açılımını savunmak için gittiği Kayseri ziyaretinde, kendilerini protesto eden Ülkücülere açık unutulan mikrofondan 'Bu kadar kaba ve adi bir yapı ki İslami edep, ahlak, nezaket yok' şeklindeki alçak sözlerinden ve iftirasından tanırlar…" iddiasında bulundu.

Çiçek, Taşgetiren'i “'Ahmet ve Ahmet', Serok Ahmet’in peşinde koşmanın misyonunu yerine getiriyorsun bunu anlıyoruz da sen yine de MHP’ye bulaşma… Ülkücüler daha kendilerine ettiğin hakaretleri, attığın iftiraları unutmadı… Sakalını teker teker yolarlar bizden söylemesi…Biz seni Google ihtiyacı olmadan tanıyoruz, biliyoruz Ahmet Taşgetiren… Hadi “Karar” kıldığınız ihanetlerinizde debelenmeye devam edin..." sözleriyle tehdit etti.

HEDEF GÖSTERDİĞİ GAZETECİYE SALDIRI

Yıldıray Çiçek, daha önce de Bahçeli'yi ya da MHP'yi eleştiren yazarları hedef almış, küfür, hakaret ve tehditlerde bulunmuştu.

Çiçek'in hakaret edip hedef gösterdiği Gazeteci Selahattin Önkibar, kitap fuarında bir ülkücü tarafından yumruklanmıştı.

Çiçek, Yeni Çağ gazetesi yazarları ile sahibi ve İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik'i de hedef göstermiş ve hakaret etmişti.

Yıldıray Çiçek'in haraket ederek hedef gösterdiği isimler arasında İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ da var.

Öte yandan benzer şekilde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı ve Yeniçağ yazarı Murat İde MHP Genel Sekteri İsmet Büyükataman'ın hedef göstermesinin ardından saldırıya uğramıştı. Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ ile gazetenin Ankara temsilcisi Ahmet Takan da ülkücülerin saldırısına uğramıştı.

SEMİH YALÇIN DA HEDEF ALDI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da geçtiğimiz günlerde bir internet sitesine verdiği röportajda hem KARAR gazetesini hem de yazarımız Taşgetiren'i hedef almıştı. Yalçın yazarımıza hakaret etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN