Bakan Koca: Aynı anda iki virüsle savaşmak zorunda kalmayalım

Bakan Koca: Aynı anda iki virüsle savaşmak zorunda kalmayalım

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'grip mevsimi'nin yaklaştığı uyarısında bulunarak, "Grip ve koronavirüs aynı şekilde bulaşır. Yakın mesafede ve kapalı ortamda risk artar. Aynı anda iki virüsle savaşmak zorunda kalmayalım" dedi.

Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte artması muhtemel grip vakalarıyla ilgili, Twitter hesabından paylaşımda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs ve gribin aynı şekilde bulaştığına dikkat çekerek, "Aynı anda iki virüsle savaşmak zorunda kalmayalım" diyerek vatandaşları uyardı.

Koca paylaşımda şöyle dedi:

"Gribin sebebi İnfluenza virüsü, Koronavirüsle aynı şekilde bulaşır. Yakın mesafede, kapalı ortamda risk artar. Koronavirüse karşı alınan üç tedbiri sıkı uygularsak, grip vakalarını da azaltmış oluruz. Lütfen daha dikkatli olalım. Aynı anda iki virüsle savaşmak zorunda kalmayalım"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN