Bakan Selçuk'un 'özel eğitim' paylaşımı yurt dışından çıktı

Bakan Selçuk'un 'özel eğitim' paylaşımı yurt dışından çıktı

Bakan Selçuk’un sosyal medya hesabı üzerinden ‘özel eğitim gereksinimi olan öğrencilere’ ilişkin yaptığı paylaşımda yer alan fotoğrafın yurtdışındaki bir okuldan alındığı ortaya çıktı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un paylaşımında yer alan bir detay, takipçilerin gözünden kaçmadı. 

Aykırı'da yer alan habere göre; Ziya Selçuk, Twitter ve İnstagram hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda özel eğitim öğrencilerine özel, tasarım beceri atölyeleri kurulacağını açıkladı. Ziya Selçuk açıklamasında, "Özel eğitim gereksinimi olan çocuklarımıza özel hizmetlerimiz devam ediyor" ifadelerini kullandı. Ancak Selçuk'un kullandığı "özel eğitim okulu" görüntüsünün yurtdışına ait olduğu ortaya çıktı. 

Ayrıca Bakan Selçuk'un, aynı konuyla ilgili Twitter'dan yaptığı paylaşımda kullandığı bir diğer fotoğrafın, yapı malzemeleri satan bir firmaya ait olduğu ortaya çıktı.

 

 

Selçuk'un açıklamaları şu şekilde:

"Özel eğitim gereksinimi olan çocuklarımıza özel hizmetlerimiz devam ediyor. 979 özel eğitim uygulama okulumuzun tamamına en az bir tane olmak üzere Tasarım Beceri Atölyesi kuruyoruz. Kendilerini daha iyi tanımak üretkenliklerini artıracak. Mutlulukları mutluluğumuz..." 

elcuk.jpg

TEPKİLER SONRASI PAYLAŞIMI SİLDİ

Bakan Selçuk, Instagram'dan yaptığı paylaşımı silse de, Twitter paylaşımını silmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN