Bakanlar toplantısı bugün gerçekleştirilecek: Kovid-19 gündemi yine ilk sırada

Bakanlar toplantısı bugün gerçekleştirilecek: Kovid-19 gündemi yine ilk sırada

Bakanlar toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında bugün toplanıyor. Toplantıda yeniden bin 500 sınırına dayanan günlük koronavirüs (corona virüs) vakaları değerlendirilecek. Yeni önlemlerin görüşüleceği toplantıda, özel okulların bazı talepleri de ele alınacak.

Bakanlar toplantısı,Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 15.00'te gerçekleştirilecek.

Milliyet'ten Kıvanç El imzalı habere göre, toplantıda yeniden bin 500 sınırına dayanan günlük Kovid-19 vakaları değerlendirilecek. Yeni önlemlerin görüşüleceği toplantıda, özel okulların, bazı sınıfları okula getirme talepleri ele alınacak.

DENETİMLERİN SIKLAŞTIRILMASI DA GÜNDEMDE

Düğün, cenaze ve asker uğurlama gibi toplu etkinliklerde maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulması konusunda denetimlerin sıkılaştırılmasına yönelik değerlendirmelerin de toplantıda gündeme geleceği kaydediliyor.

DOĞU AKDENİZ YİNE ELE ALINACAK

Toplantıda ayrıca Türkiye'nin, Karadeniz'deki doğal gaz keşfi ve yansımaları, Doğu Akdeniz'deki son durum ve Almanya’nın arabuluculuk girişimi, Libya ve Suriye’deki gelişmeler de görüşülecek.

BAKANLAR GİRESUN HAKKINDA BİLGİ VERECEK

Giresun'da meydana gelen sel felaketi de kabinenin gündeminde olacak. Bölgeye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli konuyla ilgili kabine üyelerini bilgilendirecek. Toplantıda Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da ekonomideki son gelişmeleri anlatacak.

GİRESUN'DA ÇOK AĞIR TABLO!

BAKAN FATURAYI VATANDAŞA KESTİ

SEL FACİASI EN ÇOK DERELİ'Yİ VURDU

KORKUNÇ GÖRÜNTÜLER GİRESUN'DAN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN