88 gündür denizde kayıp olan Serdar Sincan toprağa verildi

88 gündür denizde kayıp olan Serdar Sincan toprağa verildi

Bursa’nın Gemlik ilçesi açıklarında 88 gün sonra cesedi bulunan iş adamı, Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde toprağa verildi

10 Haziran 2019 tarihinde, Bursa’nın Gemlik ilçesi Kurşunlu sahilleri açıklarında, teknenin arıza yapması sonucu denize atlayan Serdar Sincan (44), 88 gün sonra balıkçılar tarafından bulundu. Kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cesedin, Serdar Sincan’ın anne ve babasından alınan DNA’lar ile uyumlu çıkması sonrası cenaze aileye teslim edildi.Cenazeyi teslim alan aile Balıkesir’in Dursunbey ilçesinden gelen nakil aracı ile defin işlemleri için ilçeye hareket etti. İlk baba ocağına getirilen cenaze burada alınan helalliğin ardından Dursunbey Merkez Çarşı Camii’ne getirildi. Şahsın babası Mustafa Sincan ve kardeşi Halil Sincan tarafından cami avlusunda taziyeler kabul edildi. 88 günden bu yana kayıp olan Sincan’ın tabutu ise cenaze aracından çıkarılmadı. İkindi namazı sonrası kılınan cenaze namazını müteakip Serdar Sincan’ın cenazesi ilçe kabristanına defin edildi.10 Haziran’da meydana gelen bu elim olayda 7 kişi kurtarılmış, denize atlayan Yaman Şipka 12 saat sonra sağ kurtarılırken, Serdar Sincan’ın eşi Natali Sincan’ın cansız bedeni Mudanya sahilinde bulunarak Dursunbey’de toprağa verilmişti.

BALIKESİR/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN