Ayvalık’ta göçmen operasyonu

Ayvalık’ta göçmen operasyonu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Midilli Adası‘na gitmek isteyen Kongo uyruklu 19 düzensiz göçmen ve bu göçmenlere yardım eden 4 organizatör zanlısı İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesindeki ekipler tarafından yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Ayvalık’ın Küçükköy Mahallesi sınırları içerisindeki Badavut Mevkii, Karakol Dağı sahilinde Midilli Adası’na gitmeye hazırlanan 19 düzensiz göçmen Çanakkale plakalı bir panelvan aracın içerisinde ele geçirildi. Jandarma ekipleri kısa bir operasyonun ardından aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu Kongo’lu düzensiz göçmenlere organizatörlük yaptıkları belirlenen Y.P., C.E., İ.Ö., S.K. ve C.Ç. isimli zanlıları da yakalayarak gözaltına aldı. Yakalan düzensiz göçmenler ile 4 organizatör zanlısı hakkında yasal işlemlere başlanıldığı öğrenildi.

BALIKESİR/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN