Ayvalık’ta Ruboto ile Mehmet Erdem’den unutulmaz konser

Ayvalık’ta Ruboto ile Mehmet Erdem’den unutulmaz konser

Kendine has yorumuyla büyük beğeni toplayan Mehmet Erdem ile yıllardır dillerden düşmeyen şarkıları kendi tarzlarında yorumlayan Rubato, Ayvalık’ta sanatseverlerle buluştu

Aralarında Armağan Çağlayan’ın da bulunduğu yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı konser Rubato Grubu’nun üyeleri, Fatih Ahıskalı, Göksun Çavdar, Özer Arkun ve Eralp Görgün’ün seslendirdikleri ve sık sık seyircilerin de katıldığı birbirinden güzel eserleri seslendirilmesiyle başladı. Konserin ilerleyen dakikalarında Rubato Grubu’na, “Ağlayamam”, “Allah’tan Kork”, “Acıyı sevmek olur mu?”, “Hakim Bey” gibi dillerden düşmeyen şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran Mehmet Erdem de katıldı.Ayvalıklı hayranlarına unutamayacakları bir konser veren Rubato Grubu ile Mehmet Erdem, konser sonrasında yüzlerce izleyici tarafından ayakta alkışlandı.

BALIKESİR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN